Aktuellt:
 
Tipsa en kompis
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

http://www.friskvardskuponger.se/


Satsa på en friskare personal!

Genom osmidiga betalningssätt är idag många anställda hänvisade till att använda sina friskvårdspengar till att köpa en aktivitet på ett och samma ställe. Detta betyder att åtskilliga efter ett tag tröttnar och slutar träna helt och hållet.

Med MinFriskvård som en del av företagets långsiktiga personalvårdssatsningar förebyggs framtida ohälsoproblem.

 Tillsammans med våra friskvårdsleverantörer runt om i landet hjälper vi numera alla arbetsgivare att ta fram ett brett friskvårdssortiment med attraktiva förmåner och rabattavtal till de anställda. De anställda får därmed ut ett större mervärde för sitt friskvårdsbidrag. MinFriskvård är ett koncept som hjälper medarbetarna att må bättre och orka mer, både på jobbet och på fritiden. Det är lönsamt att investera i friskvård. Friskare personal ger friska företag!


Friskvårdskuponger? Lika enkelt som matkuponger!

Välmående och framgångsrika företag har insett vikten av att de anställda har en bra balans mellan arbete, fritid och hälsa.

Med Friskvårdskuponger uppmuntrar din arbetsgivare dig som är anställd till fler friskvårdsaktiviteter.

Ett smidigt betalningssystem för både företaget och dig som innebär att allt fler kommer att börja motionera.

Friskvårdskupongernas unika kuponghäften med olika valörer är lika enkla att använda som matkuponger och ger större flexibilitet och möjligheter. Du kan nu nyttja anläggningar som tidigare varit krångliga att besöka.


 

Ellens Kost och Hälsa | Ellen Ljungberg | info@ellenskost.se | 0706-816636 produktion: xit ab / www.energibalans.nu